.Index Actualitate Administratie

Momente festive pentru cupluri, dar şi olimpici

25 de cupluri şi sute de tineri vor fi premiaţi de autorităţile locale de la Petroşani. Primăria şi Consiliul Local al municipiului Petroşani îi vor premia pe veteranii în căsnicie. 20 de cupluri care aniversează 50 de ani de căsnicie şi 5 cupluri care aniversează 60 de ani de căsnicie vor fi premiate de edili.

“Premiem cuplurile care au împlinit cel puţin 50 de ani de căsnicie şi cuplurile care au împlinit cel puţin 60 de ani de căsnicie”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Totodată, în cadrul activităţilor dedicate sărbătorilor de iarnă vor fi premiaţi elevii şi sportivii care s-au remarcat pe plan naţional şi internaţional.

“Premiem elevii din municipiul nostru care, în decursul acestui an, au obţinut rezultate deosebite la concursuri naţionale şi internaţionale, aproximativ 150 de elevi. Premiem sportivii care au obţinut în decursul acestui an rezultate deosebite la competiţii sportive naţionale şi internaţionale, aproximativ 250 de sportivi”, mai spune sursa citată.

60 de mii de lei au fost alocaţi pentru organizarea celor două evenimente, iar acestea au loc în cadrul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.