.Index Actualitate

Nicio medie de 10 la bacalaureat

bacalaureatNicio medie de 10 la examenul de bacalaureat. Rezultatele examenului de bacalaureat au fost afişate, iar la nivelul judeţului Hunedoara se înregistrează o creştere în ceea ce priveşte promovabilitatea.

 

Cea mai mare medie din judeţul Hunedoara aparţine unei eleve de la Colegiul Naţional Iancu de Hunedoara. Dalliana Denisa Ghilea a obţinut media 9.93. Al doilea elev afla la egalitate este Vlad Ioan Şendoriu de la Colegiul Naţional Aurel Vlaicu din Orăştie. A treia medie la nivel de judeţ vine de la o elevă de la Liceul Teoretic Mircea Eliade din Lupeni. Elena Cristina Mârzan a obţinut media 9.90.

Nicoleta Adela Coţop de la Colegiul Naţional Decebal din Deva a obţinut media 9.88. Niciun elev de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Petroşani nu s-a clasat printre primii 10 elevi la nivelul judeţului Hunedoara.

 

 

Peste 3000 de elevi înscrişi

 

Pentur sesiunea iunie-iulie a examenului de bacalaureat s-au înscris 3976 de elevi. O treime dintre aceştia nu au reuşit să obţină o notă de trecere la examenul maturităţii, iar mai bine de 50 nu s-au prezentat la una sau la toate probele examenului.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.