Noi reabilitări la UPET

Noi reabilitări la UPET. Universitatea din Petroșani continuă lucrările de reabilitare. Conducerea instituției de învățământ superior și întreg colectivul de cadre didactice are ca prioritate oferirea de condiții de studiu moderne și în siguranță studenților care se perfecționează la Universitatea din Petroșani.

Astfel, seria de lucrări de reabilitare continuă la corpul de clădire B și la atelierul școală.

Peste 420.000 de lei costă lucrările de reabilitare la atelierul școală, iar reparațiile constau în lucrări de refacere învelitoare, lucrări de refacere șarpantă, lucrări de montaj sisteme pluviale, lucrări de vopsitorie la pereți exteriori și lucrări de vopsitorie la stuctura de lemn.

Lucrările de reabilitare ale corpului B sunt estimate la puțin peste 336.000 lei. Campusul Universităţii din Petroşani este amplasat într-un parc natural de circa zece ha şi cuprinde 22 corpuri de clădiri. Activitatea didactică şi de cercetare se desfăşoară în şase corpuri de clădiri care includ amfiteatre, laboratoare, săli de seminarii, sală de sport. Complexul mai cuprinde biblioteca, tipografia, baza sportivă, precum şi cinci cămine şi un restaurant studenţesc. Campusul Universității din Petroșani este compus din Serviciul Patrimoniu și Serviciul Social.

Leave a Reply

Your email address will not be published.