.Index Actualitate Politica

PNL Vulcan mai puternic pe zi ce trece!

Ieri la Vulcan liberalii au avut o adunare generala la care în prima fază au participat peste 230 de liberali cât și alți invitați printre care mai mulți lideri de sindicat vulcăneni dar și reprezentanți de la anumite instituții din Vulcan. Cu această ocazie Dan Marinescu a aratat că liberalii sunt mai uniți ca oricând și totodată liberalii vulcaneni se simt tot mai încrezători și mai motivați alături de noul lider al PNL Vulcan. Atât liberalii vechi cât și cei noi s-au adunat în jurul lui Marinescu pentru a-l susține.

15042023_1239483556074312_5844652823691807571_oMesajul lui Marinescu a fost acela de susținere a candidatului Văii Jiului la Senat, Adrian David, cu argumente concrete și realistice. După care Marinescu a dat cuvântul candidatului Adrian David pe care l-a numit deja senator. Alături de Marinescu au venit si Tiberiu Iacob Ridzi primarul liberal din Petroșani cât și președintele filialei PNL Hunedoara, Florin Roman, care a venit tocmai de la Alba Iulia pentru a fi alături de Marinescu și liberalii vulcăneni.

O altă surpriză, pentru acest eveniment, a fost consilierul independent Florin Govor care la rândul său a fost liberal și care a venit alături de liberali să-l susțină atât pe Adrian David cât și un Guvern PNL cu Cioloș premier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.