.Index Actualitate Administratie

Primarul Cristian Resmeriță alături de elevi în prima zi de scoală

Deschiderea unui nou an școlar rămâne cel mai emoționant moment din viața unui copil, dar și al unui părinte. Este o zi plină de încărcătură emoțională, ziua în care bobocii îi cunosc pe cei care le vor dezlega tainele cunoașterii  și le vor alunga teama de necunoscut. Cei care au pășit deja pragul școlilor sunt încercați de emoția revederii după lunga vacanță de vară.

Autoritățile lupenene au făcut eforturi deosebite pentru ca unitățile de învățământ din localitate să corespundă cerințelor actuale. Au fost realizate lucrări de reabilitare, reparații, modernizare a unităților de învățământ, astfel încât actul didactic să se desfășoare în cele mai bune condiții.

20160912_095541Într-un adevărat tur de forță primarul Cristian Resmeriță a răspuns prezent invitațiilor primite de la toate unitățile de învățământ din municipiul Lupeni de a participa la festivitățile de deschidere a noului an școlar. Clopoțelul a sunat inceperea noului an pentru prima dată la ora 8,30 la Grădinița cu Program Normal Lumea Copiilor. Șirul festivităților a fost incheiat de Scoala nr. 1 din Lupeni.

“Invit tinerii și părinții să aibă incredere în profesorii și educatorii din școlile din municipiul Lupeni pentru că sunt profesori foarte bine pregătiți, oameni deosebiți iar din mâinele lor pot ieși oameni foarte bine pregătiți. Trebuie să faceți un tot unitar cadre didactice, copii, părinți, să avem copii foarte bine pregătiți pentru că singura șansă a zonei și a localității noastre este să avem tineri bine pregătiți cu rezultate deosebite. Întreaga responsabilitate va fi pe umerii lor să ducă zona noastră mai departe. Vă urez ca Dumnezeu să vă dea sănătate, să fiți fericiți și să obțineți rezultate foarte bune la învățătură”, a declarat Cristian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.

La evenimentele de deschidere a noului an școlar, au participat alături primarul Cristian Resmeriță, invitați din rândul bisericii, poliției naționale și locale fiecare dintre aceștia rostind câte o alocuțiune pentru ca activitatea în unitățile școlare să se desfășoare în cele mai bune condiții.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.