.Index Actualitate

Surprize la Gala Premiilor Exclusiv

GALA-PREMIILOR-EXCLUSIV-20151Oscarurile de Valea Jiului vor fi decernate, marţi, la Petroşani.

Valea Jiului are oameni valoroşi, care merită să fie recompensaţi, chiar şi simbolic, pentru faptul că pun pasiune în ceea ce fac. Pentru ca meritele lor să le fie cunoscute şi recunoscute, Exclusiv Media Group, organizează şi în acest an gala premiilor Exclusiv, eveniment ajuns la cea de-a 15-a ediţie.

 

„Am ajuns cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul vostru, al colegilor din presă şi mai ales cu ajutorul oamenilor din Valea Jiului care au înţeles că nu este suficient să faci lucrurile bine la locul tău de muncă sau în funcţiile pe care viaa te-aa dus, dar dacă acest lucru nu este adus la cunoştinţa opiniei publice prin domeniul presei. Aceasta a fost raţiunea premiilor Exclusiv şi mă bucur că după 15 ani, premiile Exclusiv nu au ajuns să fie doar o ambiţie de-a mea, ci au ajuns să fie un etalon al lucrului bine făcut”, a declarat Tiberiu Vinţan, organizator.

 

De-a lungul celor 15 ani au existat schimbări în rândul laureaţilor. Unii au demonstrat că îşi merită premiile, însă alţii au dezamăgit. Cum a evoluat situaţia în toată această perioadă, ne spune chiar organizatorul.

 

„Din bine în mai bine. Dacă ne-am uita la premianţii pe care i-am avut de-a lungul celor 15 ani şi la situaţia lor de astăzi am putea constata că o bună parte din laureaţii noştri au reuşit să confirme lucrurile făcute aşa cum trebuie, dar în aceeaşi măsură, o parte din laureaţii noştri au reuşit să ne demonsteze că ne-am înşelat atunci când le-am acordat girul nostru de încredere, mulţi dintre ei sunt anchetaţi sau condamnaţi pentru fapte de justiţie pentru fapte reprobabile comise în exercitarea funcţiilor eu. Acest lucru sper să fi fost doar o întâmplare şi rămân la convingerea că noi când am acordat personalităţilor publice locale, un premiu e până la urmă de imagine, nu vorbim de premii care să le aducă satisfacţii finaciare, ci de un premiu care să le aducă un plus de valoare de imagine şi ne-am gândit doar la lucrurile făcute bine de aceşti oameni. Eu sper ca în acest an să avem confirmarea faptului că dincolo de nebunia cu arestări şi lucruri negative, au existat oameni în Valea Jiului şi în judeţul nostru care şi-au făcut treaba bine şi care merită aplauzele comunităţii locale”, a mai subliniat sursa citată.

 

Cel mai râvnit premiu este cel al omului anului. Organizatorii ne promit o surpriză.

 

“Cel mai aşteptat premiu este titlul omului anului. Eu vă garantez de pe acum că veţi avea o surpriză plăcută şi omul pe care am decis în acest an să îl aşezăm pe cea mai înaltă treaptă a imaginii publice în Valea Jiului chiar îşi merită titlul”, ne-a mai spus Vinţan.

 

La fel ca în anii trecuţi, organizatorii vor acorda premii trusturilor media din Valea Jiului.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.