15.000 de lei în plus pentru revelionul vulcănenilor

Consiliul Local Vulcan a suplimentat fondurile alocate pentru organizarea revelionului. În cadrul ședinței de la finele săptămânii trecute, s-a decis suplimentarea sumei inițiale cu încă 15.000 de lei. Astfel, costul total pentru organizarea “Revelionului vulcănenilor” ajunge la 75.000 de lei.

“Prin H.C.L nr. 13/2016  privind aprobarea programului acţiunilor culturale, ştiinţifice, artistice, sportive şi de agrement pentru anul 2016, s-a aprobat de către Consiliul local alocarea sumei de 60.000 de lei pentru organizarea  acţiunii culturale  –   „Revelionul Vulcănenilor”. Pentru buna desfăşurare a acestei acţiuni culturale , iniţiatorul a propus suplimentarea sumei aprobate cu suma de 15000 de lei,  pentru  organizarea în bune condiții a spectacolului de revelion pe stradă.. Suma de 15000 de lei se va suporta din bugetul local capitolul ”Cultură, religie şi sport”, urmând a se prezenta documente justificative pentru cheltuielile efectuate, conform legislaţiei în vigoare”, arată autoritățile locale de la Vulcan.

Edilii vulcăneni susțin că suplimentarea sumei este posibilă având în vedere că la acțiunile organizate în acest an au fost realizate economii.

“Suplimentarea sumei de 60000 de lei  pentru acţiunea „Revelionul Vulcănenilor” este posibilă deoarece  în anul 2016 s-au înregistrat economii la celelalte acţiuni cuprinse în lista Anexă la H.C.L nr. 13/2016  privind aprobarea programului acţiunilor culturale, ştiinţifice, artistice, sportive şi de agrement pentru anul 2016, fiind credite disponibile  de la manifestările culturale  anterioare”, mai spun edilii.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.