.Index Actualitate Administratie

3 milioane de lei pentru schimbarea aspectului urban

cocsvar vulcanInvestiţii pentru vulcăneni. Locuitorii din cartierul Cocoşvar al municipiului Vulcan vor beneficia de noi investiţii care sunt în plină derulare. Aspectul zonei va fi schimbat în totalitate odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare. Au fost puse bănci, pavate aleile şi se lucrează la amenajarea unei fântâni arteziene.

 

“Parcul Octogon arată din ce în ce mai bine. După amplasarea băncilor, zilele acestea se lucrează la amenajarea fântânii arteziene. Locuitorii din această zonă au astfel parte și de un loc de relaxare și de puțină răcoare în zilele toride ale verii”,  spun reprezentanţii Primăriei Vulcan.

 

Un proiect în valoare de 3 milioane de lei va schimba aspectul cartierului Cocoşvar din municipiul Vulcan. Primarul urbei, Gheorghe Ile, are în vedere reabilitarea totală a cartierului.

 

“Astăzi am informat Consiliul Local despre oportunitatea realizării unui proiect deosebit de important pentru comunitatea noastră. Cetățenii din cartierul Cocoșvar și cei din zona parcului Octogon, vor avea o infrastructură de carosabil și acces pietonal modernă, reabilitată complet cu fonduri alocate prin Planul Național de Dezvoltare Urbană, derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. În acest moment suntem în faza de evaluare a proiectării duoă care vom trece la procedurile de contractare a lucrărilor. Asta înseamnă că până la sfârșitul acestui an vom putea demara efectiv lucrările. Acest proiect aduce o schimbare așteptată de multă vreme de locuitorii din acest cartier”, spunea în urmă cu o lună de zile,  Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

În cadrul proiectului de 3 milioane de lei vor fi refăcute toate străzile din zona Cocoşvar, dar şi legătura dintre zona Cocoșvar și cartierul Micro 3 B și calea de acces către școala nr. 7. Banii vin de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Monika BACIU

Foto facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.