.Index Actualitate

7 noi cazuri de coronavirus în județul Hunedoara

INFORMARE

SITUAŢIA DIN JUDEŢUL HUNEDOARA
10 mai 2020

Informaţii centralizate de la începutul perioadei de monitorizare
Număr persoane vindecate: 220
Număr persoane ieşite din carantină: 802
Număr persoane aflate în carantină: 291
Număr persoane aflate în izolare: 369
Număr persoane ieşite din izolare: 7.186
Număr persoane confirmate: 565
Persoane decedate: 59

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă, al respectării pervederilor ordonanţelor militare şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:

– În ultimele 24 de ore, 12 militari I.S.U Hunedoara, cu 2 mijloace tehnice, au fost implicaţi în 6 misiuni de transport spre judeţele de reşedinţă la revenirea în ţară, a persoanelor care urmează să se izoleze la domiciliu şi în misiuni de deplasare la centrele de carantină şi transfer al persoanelor cu Covid 19.
De asemenea, pompierii au realizat operaţiuni de decontaminare a personalului sau tehnicii din dotare. Toate activitățile desfășurate la nivelul județului pentru prevenirea răspândirii virusului sunt coordonate de către Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara.

– 20 cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă al judeţului Hunedoara au efectuat 20 de misiuni cu 12 mijloace tehnice, transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus, deplasarea persoanelor la centre de carantină precum şi transportul testelor prelevate din judeţul Hunedoara la clinici de specialitate din Cluj şi Timişoara.

În cursul zilei de ieri, polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I.

Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile Ordonanţelor Militare.
Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

– De asemenea echipe de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat misiuni specifice pe întreg teritoriul judeţului Hunedoara, pentru a verifica respectarea prevederilor ordonanţelor militare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.