.Index Actualitate Administratie

A ieşit soarele, la fel şi utilajele pentru asfaltare

drumLa Petroşani a demarat marea asflatare. Aşa cum au promis, edilii locali de la Petroşani au demarat procedurile de asfaltare a străzilor din localitate. Cum vremea s-a încălzit au fost scoase utilajele pe strada Constantin Milea.

 

“Ne-am apucat de reparatii si speram sa ne permita vremea sa putem continua cu aceste reparatii. Este vorba de strada Constantin Milea, reparam si practic inchidem acest inel de strazi asfaltate in partea de nord a Petrosaniului si vom merge in curtea scolii Avram Stanca unde va fi asfaltat terenul de fotbal si celelalte strazi care sunt in programul de reparatii”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Trei milioane de lei au fost alocate anul acesta pentru programul de reparaţii străzi din municipiul Petroşani.

“Bugetul este stabilit in bugetul mare de reparatii strazi si trotuare din care atat cat ne vor ajunge banii atat vom face. Nu avem decat o limita maxima in care sa ne incadram unde anul acesta am aprobat in jur de 30 de miliarde de lei vechi pentru strazi”, a mai spus sursa citată.

Edilii promit că toate străzile şi străduţele din municipiul Petroşani vor fi asflatate. Acest program a fost puţin întârziat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din această primăvară.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.