Admitere la doctorat

Școala doctorală a Universității din Petroșani dă startul admiterii. Astfel, cei care vor să își continue studiile pot să participe la admiterea organizată de școala doctorală a Universității Petroșani. Prima probă va fi cea a competențelor lingvistice, aceasta fiind programată a se desfășura în perioada 4-5 octombrie.

Colocviile de specialitate vor avea loc pe baza unui program, astfel la domeniul de doctorat Ingineria sistemelor examnul va avea loc în data de 5 octombrie ora 10,00. Domeniul de doctorat Inginerie și management – 4 octombrie, ora 10,00, domeniul de doctorat Inginerie industrială – 4 octombrie, ora 10,00, domeniul de doctorat Inginerie electrică – 5 octombrie, ora 10,00, domeniul de doctorat Mine, petrol și Gaze, subcomisia IME – 4 octombrie, ora 10,00, domeniul de doctorat Mine, petrol și Gaze, subcomisia MINE – 5 octombrie, ora 10,00.

În vara acestui an, Universitatea din Petroșani are mai mulți conducători de doctorat în domeniul Mine, Petrol şi Gaze. Ordinul ministrului educaţiei a ajuns la Petroşani, iar astfel, din această toamnă cei trei profesori universitari se alătură celorlalţi colegi care sunt conducători de doctorat. Abilitarea celor trei noi conducători de doctorat aduce Universităţii din Petroşani un plus de valoare.

Monika BACIU

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.