Cristian Merișanu, candidatul PSD pentru Camera Deputaților

Biroul Executiv al PSD Hunedoara l-a desemnat pe Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan, drept unul dintre candidații formațiunii politice pentru Camera Deputaților. Merișanu ocupă poziția cu numărul 6 pe listă, iar acesta a confirmat informația.

“A fost hotărârea Biroului Executiv al Partidului Social Democrat, organizația Hunedoara, unde au fost votați toți candidații pentru Camera Deputaților și Senat, iar pentru Valea Jiului am fost desemnat candidatul pe listele PSD pentru Camera Deputaților”,  a declarat Cristian Merișanu.

Actualul viceprimar al municipiului Vulcan, Cristian Merișanu susține că această nominalizare îl onorează.

“Această nominalizare reprezintă o mare încredere pe care Partidul Social Democrat o are în mine, demonstrează că tinerii sunt promovați, sper să nu dezamăgesc și să reprezint cu succes pe toți cei care mă vor alege”,  a mai spus sursa citată.

PSD Hunedoara va face publice săptămâna aceasta listele oficiale cu numele candidaților pentru alegerile parlamentare. Cert este că locul I la Senat îi revine lui Cristian Resmeriță, primarul în funcție al municipiului Lupeni.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.