.Index Actualitate

Aglomeraţie vs. Internet

imagesImpozitele, la un click distanţă. În era vitezei şi a tehnologiei contribuabilii sunt îndemnaţi să folosească aplicaţia on-line pentru plata taxelor şi a impozitelor locale pentru a scăpa astfel de aglomeraţia de la ghişeu. La Petroşani şi anul acesta dările se pot achita prin intermediul internetului.

 

“Da şi funcţionează de câţiva ani de zile Ghişeul.ro, nu este niciun fel de problema să obţină de la noi decât suma pe care o are de plată. Se postează pe pagina primăriei şi cu cardul în fata urmează paşii şi poate plăti impozitele, amenzile, orice datorie către consiliul local, doar cu cardul în faţă şi pe pagina de net a primăriei”, a declarat Ioana Mărgulescu, şef Serviciu Taxe şi Impozite Locale Petroşani.

 

De când a fost implementat acest sistem, sute de petroşăneni au ales această modalitate de plată.

 

“Sunt foarte mulţi, sunt şi din străinătate care îşi plătesc, ne-au sunat san e întrebe cât este impozitul, îşi accesează pagină, le spunem care sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze şi îşi plătesc inclusive amenzile, inclusive taxa de salubritate de pe Ghişeu.ro. contractul pe acest an este cu Banca de Dezvoltare, în anii trecuţi am lucrat cu Banca Transilvania”, a conchis sursa citată.

 

 

Tot ce trebuie să ştie contribuabilul la momentul efectuării plăţii online este suma de plată.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.