.Index Actualitate

Cerşetorii din Sibiu au invadat Petroşaniul

53-300x224Nu le mai place la Sibiu şi au venit la Petroşani. Un grup de cerşetori din zona Sibiului a ajuns la Petroşani pentru a-şi exercita “meseria”. În vacanţa de airnă aceştia au umplut străzile oraşului, devenind chiar agasanţi. Reprezentanţii Poliţiei Locale de la Petroşani spun că urmează să ia anumite măsuri împotriva acestor persoane.

 

“În perioada sărbătorilor aceste persoane îşi fac mai vizibilă prezenţa, noi am acţionat şip e această linie dar şi în acest caz sunt persoane care migrează din alte localităţi. Cu ceva timp în urma noi am depistat un grup mai numeros care este din zona Sibiului. Din informatile pe care le avem aceste persoane sunt cazate pe strada Maleia, urmând ca cu Asistenta Socială şi cu alte organe să le depistăm şi să luăm o soluţie în acest caz”, a declarat Nicu Stăncioi, şef Birou Ordine şi Linişte Publică Poliţia Locală Petroşani.

 

Agenţii Poliţiei Locale au aplicat şi sancţiuni acestor persoane însă acum se caută soluţii pentru a le redirecţiona către localităţile de domiciliu.

 

“Ele au fost sancţionate contravenţional pentru că noi le-am găsit în mod frecvent pe raza municipiului dar vom încerca cu persoanele abilitate să găsim o soluţie să le îndrumăm către localităţile de domiciliu pentru a nu fi permanent văzute pe raza municipiului Petroşani”, a mai subliniat sursa citată.

 

În zilele de sărbătoare, cerştetorii apelează la mila publică în preajma bisericilor.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.