.Index Actualitate

Angajări la unitățile miniere de la CEH

Noi angajări ar putea avea loc la unitățile miniere din cadrul Complexului Energetic Hunedoara. Angajările ar putea avea loc abia după ce va fi clarificată situația unităților miniere. Ministerul Energiei așteaptă definitivarea strategiei pentru societate.

“Întrucât sucursala Exploatarea minieră Lonea șI sucursala Exploatarea Minieră Vulcan au fost cuprinse inițial într-un prezumtiv program de închidere, s-a decis amânarea angajărilor de personal până la clarificarea situației cu privire la desfășurarea activității acestor două sucursale. În funcție de decizia Guvernului cu privire la activitatea minieră din Valea Jiului, conducerea CEH intenționează să demareze angajări de personal la fiecare sucursală minieră”, arată ministrul Energiei, Toma Petcu.

Ultimele angajări de la minele din cadrul Complexului Energetic Hunedoara au avut loc în urmă cu două săptămâni. La unitatea minieră Vulcan au fost încadrate pe post 100 de persoane, aici fiind înregistrat un deficit de personal, “motiv pentru care conducerea executivă a CEH SA a considerat prioritare angajările la această exploatare minieră”, mai notează ministrul Energiei.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.