.Index Actualitate Administratie

Aproape un milion pentru reparaţiile drumurilor

drum lupeniMai multe drumuri din municipiul Lupeni vor fi modernizate. Banii vin de la bugetul naţional, iar sumele vor fi repartizate către capitolul drumuri având în vedere solicitările cetăţenilor. Aproape un milion  de lei au fost alocaţi pentru acest capitol.

 

“Am alocat suma de 500.000 lei pentru reabilitarea si modernizarea drumurilor si trotuarelor. 154.000 lei pentru modernizare drumuri, iesirea din Lupeni spre Uricani, drumul de acces spre Spital, strada 1 Mai, ambele trotuare de pe Bulevard, 346.000 lei pentru modernizarea Calea Braii. Stiu ca nu este mult, mai avem de lucru, dar atat permite bugetul. N-am uitat de Cartierul Stefan, Cartierul Viitorului, Strada Rosia, Cartierul Barbateni. Am solicitat in sedinta si sper sa reusim sa acoperim si cartierele mentionate cat si altele”,  a declarat Cristian Roşu, consilier local la Lupeni.

 

Astfel şi drumul care face legătura cu staţiunea montană Straja va fi modernizat de către autorităţile locale. Acest lucru aduce un plus atât pentru cetăţeni cât şi pentru turişti.

Un alt drum care va fi reparat este cel care face legătura dintre Lupeni şi Uricani.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.