Bani pentru asfaltări

jurca

 

Bani de la Guvern pentru oraşul Petrila. Administraţia locală din Petrila a primit bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru lucrările de modernizare a mai multor drumuri. Astfel, locuitorii din Cimpa, Birăoni şi Valea Cimpei vor avea străzi asfaltate.

 

“Am primit bani pe OUG 28/2013 pentru lucrările de asfaltare a străzilor. Este vorba de străzile Cimpa, Birăoni şi Valea Cimpei. Banii au venit de la Minsiterul Dezvoltării. Avem un contract de 590.000 de lei care ar trebui să se deruleze până în anul 2017. în prima etapă am primit 30.000 de lei, iar acum 110.000 de lei”, a declarat Vasile Jurca, viceprimarul oraşuluI Petrila.

 

Reprezentanţii administraţiei locale de la Petrila susţin că există posibilitatea ca în scurt timp să primească şi banii aferenţi anului 2016.

 

 

“Urmează să depunem situaţia de lucrări şi să primim diferenţa pe anul 2016. dacă se fac lucrările vom primii banii”, a mai subliniat viceprimarul.

Se vor asfalta 1.155,81 de metri din această stradă. Proiectul de asfaltare Birăoni face parte din proiectul mai amplu de asfaltare a străzilor din Petrila, care include asfaltarea străzii Colonia Cimpa, a străzii Burdeşti, Birăoni şi Valea Cimpei.

Anul trecut, mai multe străzi din localitate au fost asfaltate. Astfel, autorităţile locale încearcă să ridice nivelul de civilizaţie în toate zonele din localitate.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.