.Index Actualitate Administratie

Bazinul didactic se redeschide

IMG_20140909_111058Bazinul didactic îşi redeschide porţile. După ce trei săptămâni bazinul didactic din Petroşani a fost închis pentru igienizare, acum lucrările au ajuns la final, astfel că bazinul îşi va redeschide porţile.

“În data de 24 august se va redeschide bazinul didactic. Am terminat lucrările de igienizare şi sunt condiţii excepţionale la bazin. Toate activităţile s-au desfăşurat sub coordonarea strictă a domnului primar”, a declarat Petre Popa, administratorul bazinului didactic.

 

Reprezentantii bazinului au declarat ca este un lucru normal care trebuia facut mai ales dupa primul an de activitate. Astfel va fi igienizat bazinul de inot, grupurile sanitare, si tot ceea ce inseamna curatenia in interiorul cladirii. Toate aceste lucruri vor fi facute pentru ca persoanele care vin la bazin sa se simta in siguranta din punct de vedere sanitar.

Bazinul didactic de înot este o investiţie în valoare de aproximativ 6,8 milioane lei, unică în judeţul Hunedoara şi printre relativ puținele de acest fel din ţară.

Nu doar elevii sunt incantati de conditile care exista la acest bazin. Si persoanele adulte care vin aici ca sa se relaxeze sunt foarte multumite de conditiile oferite de bazinul didactic.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.