Bonuri de masă pentru un frigider defect

rorecPetroşănenii sunt îndemnaţi să colecteze selectiv. Sâmbătă, 28 martie, la Petroşani va avea loc o nouă campanie de colectare a produselor electronice şi electrocasnice vechi. Anul acesta, toţi cei care vor duce la punctele de colectare un frigider vor primi din partea organizatorilor bonuri de masă, însă vor avea posibilitatea de a participa şi la o tombolă.

 

“Asa cum ne-am obisnuit la Petrosani impreuna cu cei de la RoRec am organizat aceste operatiuni de colectare a aparaturii electronice si electrocasnice dezafectata in stare buna sau invechita. Incepe la ora 9 si pana la ora 17 in doua puncte in municipiul Petrosani, respectiv la Casa de Cultura si la Piata Dacia vor fi amenajate aceste puncte de colectare acestor produse electrocasnice. Noutatea este ca pentru un frigider de exemplu, daca el este adus complet chiar daca este defect sau in stare de functionare, se va da si un tichet de masa in valoare de 40 de lei iar pentru o masina de spalat se va acorda un tichet de 20 de lei. In plus la orele 17 dupa ce se va finaliza acesta actiune fiecare participant, se va face o tombola si vor fi premii acordate celor care au dus sambata acele aparate”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

 

An de an, la Petroşani se organizează această campanie de colectare a deşeurilor electronice şi electrocasnice. De la o ediţie la alta numărul participanţilor creşte.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.