.Index Actualitate

La trei ani de la naştere, CEH încearcă să facă paşi “Tatăl” Jujan ţine de mână “copilul” CEH şi îl învaţă să meargă

ceh12CEH acum învaţă să meară. Complexul Energetic Hunedoara s-a născut cu un handicap grav. La cârma sa s-au aflat persoane care nu au avut tact sau pregătire astfel încât să îl vindece încetul cu încetul. Abia acum la trei ani de la naştere, Complexul Energetic Hunedoara va învăţa să meargă.

Toţi prestatorii de servicii din cadrul Complexului Energetic Hunedoara vor fi grupaţi într-o singură entitate. Constantin Jujan vrea să regândească modul de funcţionare al Compleuxlui Energetic Hunedoara, astfel încât acesta să devină rentabil pe piaţa energiei electrice. Cu paşi mici, precum un copil mic, aşa se face acum la societatea energetică din judeţul Hunedoara.

 

“Este dorinţa noastră de a grupa prestatorii de servicii din cadrul Complexului într-o sucursală care nu se va mai numi Salvamin, dar va funcţiona în acelaşi sediu, pe acelaşi schelt, dar va cuprinde preparare, transportul pe calea ferată, transportul auto, toate serviciile care pot fi prestate în cadrul Complexului şi la terţi”, a declarat Constantin Jujan, directorul general al CEH.

 

La Salvamin vor fi grupaţi toţi aceşti prestatori de servicii ai Complexului Energetic Hunedoara.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.