.Index Actualitate Administratie Turism

Carnavalul Zăpezii, în Straja

Carnavalul Zăpezii, în Straja. Nu este sfârșit de săptămână fără ca vreo competiție sportivă să aibă loc în stațiunea montană Straja.Cabanierii caută să organizeze tot soiul de activități astfel încât să atragă un număr cât mai mare de turiști și nu numai. Urmează ca în luna martie în munte să aibă loc un carnaval al zăpezii.

“Anual, Asociația Pro Straja împreună cu autoritățile locale  organizează în stațiunea turistică Straja o serie de evenimente cultural-artistice și sportive prin intermediul cărora practic se promovează nu doar stațiunea, ci și domeniul schiabil. În acest context, consider că se impune ca alături de Asociația Pro Straja – SC FOMAR SPORT SRL să ne implicăm în susținerea evenimentului Carnavalul Zăpezii ce va avea loc în data de 9 martie în stațiunea turistică Straja”, arată Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

În acest context, s-a alocat suma de 7500 de lei pentru susținerea evenimentului. Din suma alocată de Consiliul Local urmează a fi achiziționate cupele, diplomele, dar și alte obiecte necesare organizării concursului.

MCB

Leave a Reply

Your email address will not be published.