.Index Actualitate

CEH ajunge la fier vechi

ceh12CEH ajunge la fier vechi. Activele nefolositoare ale Complexului Energetic Hunedoara vor fi valorificate în următoarea perioadă pentru a putea fi depăşită criza financiară în care se află societatea. Conducerea Complexului Energetic Hunedoara vrea să taie cheltuielile cât se poate de mult şi să găsească resurse pe care să le valorifice. În principal se vorbeşte de valorificarea fierului vechi.

 

“Resursele sunt interne, forţa de muncă care poate să presteze alte activităţi, astfel nu vor fi contractaţi terţi, stocurile din actualele sucursale care pot fi folosite intern, fierul vechi va fi valorificat, pentru a depăşi acest moment grav cu lipsa lichidităţilor”, a declarat Constiantin Jujan, directorul general al CEH.

 

Deocamdată nu au fost identificate şi inventariate activele de care dispune societatea pentru a se stabili care din acestea pot fi valorificate.

 

“Timpul a fost foarte scurt şi problemele au fost de o natură diversă, începând de la programul de restructurare sau de redresare care se doreşte să fie cu rezultate, să fie repede, să fie bine întocmit, în trei săptămâni nu se pot face multe”, a mai spus sursa citată.

 

Şi ministrul Energiei, Andrei Gerea a subliniat într-un document faptul că noua echipă managerială lucrează la identificarea resurselor ce pot fi valorificate pentru a depăşi această perioadă în care lichidităţile sunt inexistente.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.