.Index Actualitate

CJH modernizează drumul spre mănăstirea Prislop

prisConsiliul Judeţean Hunedoara va moderniza drumul spre mănăstirea Prislop. În ultimele săptămâni zeci de mii de persoane s-au închinat la mormântul lui Arsenie Boca. Problemele credincioşilor încep din momentul în care doresc să ajungă la mănăstire. În zilele de weekend accesul cu autoturismele devine imposibil în zona respectivă. Acest lucru a fost remarcat şi de reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara care vor astfel să modernizeze infrastructura rutieră.

 

“Accesul spre Mănăstirea Prislop în momentul de față consider că e cel mai fierbinte punct al județului nostru și în special la marile sărbători se aglomerează și accesul este aproape imposibil și lumea e venită din toată țara și ne vede pe noi cei de la Hunedoara ce fac, asta facem dăm acum startul pentru modernizarea infrastructurii”, a declarat Dorin Gligor, preşedintele CJH, în cadrul unei şedinţe care a avut loc luna trecută.

 

În weekendul care a trecut au fost la mănăstirea Prislop 36 de mii de credincioşi. Şi numărul autoturismelor a fost unul mare, iar haosul şi blocajele au fost inevitabile.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.