.Index Actualitate Politica

Comunicat de presă PNL Vulcan

Comunicat de presă PNL Vulcan. PNL Vulcan rămâne o echipă puternică și bine sudată! Am luat act de demisia celor doi consilieri PNL din Consiliul Local Vulcan, Dănuț Anghel și Simona Constantin, care erau oricum în procedură de excludere din partid.

Această procedură a demarat în urmă cu mai mult timp și are la bază încălcarea repetată de către cei doi consilieri a regulamentelor interne și Statutului partidului. Apropierea lui Dănuț Anghel și Simona Constantin față de PSD și primarul Cristian Merișanu nu reprezintă o noutate, însă, pentru excluderea lor din partid au trebuit respectați pașii procedurali. Să ne aducem aminte că, în 2020, Anghel și Constantin au decis să formeze, împreună cu primarul Merișanu și consilierii PSD ”o echipă de lucru” și asta fără să consulte sau să informeze în prealabil conducerea județeană a partidului, iar lucrurile nu s-au oprit aici.

PNL Vulcan are o echipa nouă, din care cei doi nu au făcut și nu fac parte, în condițiile în care aceștia au ales să trădeze, încă din 2020, interesele celor ce i-au votat și datorită cărora au acces în Consiliul Local.

Așadar, anunțul privind trecerea acestora la PSD reprezintă în esență doar normalizarea lucrurilor și în niciun caz nu conduce spre o ”dezmembrare” a Organizației PNL Vulcan, așa cum ar dori unii să creadă.

Rămânem o echipă puternică, bine sudată, care luptăm pentru binele oamenilor și al municipiului Vulcan!

PNL Vulcan

Leave a Reply

Your email address will not be published.