.Index Actualitate Turism

Concert de pian în Peştera Bolii

pest

 

 

Concert de pian şi cvartet în Peştera Bolii. La sfârşitul acestei săptămâni, în Peştera Bolii va avea loc un nou concert, de această dată în premieră. Pianul va răsuna în grotele peşterii, iar voci cristaline vor rezona în adâncul pământului când cei de la Petro Aqua organizează un nou eveniment.

 

“Am avut fericita ocazie sa fim acceptati ca Liceul de Arte Sigismund Toduta, care este un liceu cu totul aparte, este printre liceele de prestigiu din Romania care concerteaza in China, sa accepte sa vina sa tina un concert mai aparte la Pestera Boli ce va avea loc duminica la ora 12.00. Sa speram ca va fi si un public adecvat pentru ca va fi prima data cand va fi o muzica mai aparte. Va fi pian, cvartet, cor, deci va fi ceva cu totul aparte. Sa speram ca va fi totul bine si ca va fi o lume care iubeste o muzica de calitate”,  a declarat Imre Szuhanek, preşedintele Asociaţiei Petro Aqua.

 

Concertul are rolul de a promova judeţul Hunedoara şi Valea Jiului.

 

“Concerte tot organizam insa este vorba despre promovarea judetului Hunedoara iar acest liceu este ceva cu totul deosebit care face cinste atat judetului cat si tari. Este singurul liceu care are predare in limba chineza si care in fiecare an tine concerte in China, iar cei din China vin si tin concerte la Deva dar in primul rand este vorba de promovarea culturala a Vaii Jiului”,  a mai spus sursa citată.

 

Nu este pentru prima dată când în Peştera Bolii sunt organizate concerte. Sunt evenimente care au devenit deja tradiţionale.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.