.Index Actualitate

Consiliul Județean Hunedoara își mută sediul la Primăria Petroșani

Biroul Consiliului Județean Hunedoara se va muta în sediul Primăriei municipiului Petroșani. Este vorba de biroul care se află pe strada Nicolae Bălcescu, în clădirea unde funcționează partidele politice și Serviciul de Taxe și Impozite Locale. Noua conducere a instituției județene consideră că un birou amplasat în sediul primăriei poate fi găsit mai ușor de către cetățeni.

“O să fiu prezent în Valea Jiului, o zi pe săptămână, o să am un spațiu în care pot discuta cu lumea, la parterul Primăriei Petroșani. E un birou în zona în care sunt pașapoartele. În ziua respectivă nu o să stau numai în birou. O să convenim, o oră, două, trei ore, depinde de cât e nevoie, o să fiu și în UAT-urile din Valea Jiului. O să fiu nu numai pentru Petroșani, ci pentru toată Valea Jiului. Ziua respectivă va începe la 9.30 și se va termina la 16.30”,  a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara în cadrul emisiunii Punctul pe I, de la Mondo TV.

Biroul de la Petroșani, al Consiliului Județean Hunedoara a fost deschis în anul 2013, când președintele instituției județene era Mircea Ioan Moloț.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.