.Index Actualitate Administratie

Consiliul Județean Hunedoara și Municipiul Lupeni se asociază pentru modernizarea drumului național DN 66A

Consiliul Județean Hunedoara și Municipiul Lupeni se asociază pentru modernizarea drumului național DN 66A. În cadrul ședinței Consiliului Județean Hunedoara, a fost adoptat proiectul de hotărâre privind aprobarea asocierii Județului Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, cu Municipiul Lupeni, prin Consiliul Local al Municipiului Lupeni, în vederea realizării lucrărilor de interes județean necesare reabilitării și modernizării sectoarelor din drumul național DN 66A, între kilometrii 10+530 și 11+925 și între kilometrii 16+042 și 16+530.

Această asociere vine în urma solicitării primăriei municipiului Lupeni și reprezintă un pas important în cadrul proiectului Green Line Valea Jiului, având ca obiectiv principal asigurarea condițiilor de siguranță și îmbunătățirea infrastructurii rutiere din zonă.

Consiliul Județean Hunedoara și Municipiul Lupeni vor colabora strâns pentru a asigura buna desfășurare a lucrărilor și pentru a finaliza proiectul într-un timp cât mai scurt, în beneficiul locuitorilor și al participanților la trafic.
Modernizarea acestor sectoare din DN 66A va contribui semnificativ la creșterea confortului și siguranței participanților la trafic, precum și la dezvoltarea economică a regiunii, prin îmbunătățirea accesului la resursele și atracțiile turistice din zonă.

Consiliul Județean Hunedoara și Municipiul Lupeni reconfirmă astfel angajamentul lor pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere și pentru creșterea calității vieții în județul Hunedoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.