.Index Actualitate Politica

Dan Marinescu: “Când doi se bat, al treilea câștigă ”

A fost nevoit să părăseacă partidul dar s-a întors în forță. Este vorba despre tânărul politician Dan Marinescu care în data de 5 septembrie a fost numit președinte interimar al organizației Partidului Național Liberal filiala municipiului Vulcan.

“Vom reclădi PNL Vulcan și îl vom transforma într-o organizație puternică, deschisă tuturor celor cu o gândire liberală și cu o dorință de schimbare în adevăratul sens al cuvântului. Fără fripturiști politici care nu fac nimic pentru organizație și la sfârșit se aruncă după funcții. Așa cum am mai spus, am plecat din cauza blaturilor care au fost făcute. Eu în campania electurală am scos la suprafață tot ceea ce a fost făcut în PNL. Însă am spus că și ca independent merg tot cu o mentalitate liberală în continuare și susțin PNL pentru Consiliul Județean. Acum unii văd că se simt și au început să tremure făcând ca în zicala “hoțul strigă hoțul ”, a declarat Dan Marinescu președintele interimar al PNL Vulcan.

Mai mul decât atât Marinescu declară că a fost chemat înapoi în PNL pentru a reconstrui ce au distrus alții.

“Eu vin să să reconstruiesc organizația cu oameni curați, cu oameni noi dar și cu vechii liberali care au mai rămas pe barricade în PNL Vulcan, dar și cu cei care au venit și sunt dornici de o schimbare în adevăratul sens al cuvântului. Restul sunt vorbe în vânt care vin din cauza frustrărilor personale și a invidiei. Tot ce pot spune este faptul că veti vedea un PNL adevărat la Vulcan, un PNL cu oameni dornici de o schimbare în bine a politicii din România ”, a mai precizat Marinescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.