Darius Câmpean: “El are demisia, eu preiau contribuțiile”

Darius Câmpean, președintele executiv al Sindicatului Muntele, susține că după demisia lui Nica din fruntea organizației sindicale, nu era obligatoriu să se adreseze instanței pentru a notifica schimbarea.

“Există demisia lui Nica în original și prevederile statutare care spun clar că în momentul vacantării postului de președinte atribuțiile sunt preluate de președintele executiv. Nu s-au făcut modificările în instanță pentru că e o meteahnă mai veche, inclusiv de pe vremea dânsului că au tot fost schimbări în conducerea departamentelor și nu este înregistrat, dar asta nu este o problemă. Am discutat cu juriștii. El are demisia, iar statutul spune clar că eu preiau contribuțiile”,  a declarat Darius Câmpean, președintele executiv al Sindicatului Muntele.

Pe actul de demisie semnat de Petre Nica, fostul președinte al Sindicatului Muntele, este consemnat faptul că nu se va mai folosi ștampila inscripționată cu “președinte”.

“Predarea șI primirea documentelor organizației se va face conform hotărârii Biroului Executiv. Ștampilele cu inscripția “Președinte” nu mai sunt valabile începând cu data de 23 septembrie 2016”, se arată în actul de demisie al lui Petre Nica.

 

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.