.Index Actualitate

Datoriile CEH la bugetul de stat: peste 30 de milioane de euro

cehS-a ales praful de strategia Complexului Energetic Hunedoara. Pe site-ul societăţii este publicată misiunea entităţii. Printre obiectivele publicate se numără să asigurarea profitabilităţii societăţii. De profit nici nu poate fi vorba în condiţiile în care societatea este în colaps financiar.

 

“Misiunea Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A. este de a realiza obiectul de activitate în condiţii de siguranţă, disponibilitate şi eficienţă cu urmărirea următoarelor scopuri: asigurarea profitabilităţii Societăţii, (…)asigurarea sistemului calităţii pentru satisfacerea cerinţelor consumatorilor, astfel încât să opereze integrat şi să devină un actor principal în plan regional prin valorificarea cu maximă eficienţă a potenţialului de care dispune România în domeniu”, se arată pe site-ul societăţii.

Datele financiare de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală arată că la data de 30 ianuarie, Complexul Energetic Hunedoara are restanţe la bugetul de stat în valoare totală de 123,315,393, adică 34,345,833.95 de euro.

 

Din totalul sumei datorate bugetului de stat 34,132,234 sunt alte taxe şi impozite, iar 89,183,159 reprezintă dobânzile şi penalităţile.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.