.Index Actualitate Turism

De 1 mai, la băi

felixZiua Internaţională a Muncii serbată în staţiunile balneare. Vara se apropie, iar petroşănenii se gândesc deja unde îşi vor petrece concediile. Până atunci însă vor profita de minivacanţa de 1 mai. Agenţiile de turism au venit cu oferte.

“Inca de la inceputul anului au inceput sa vina si sa-si rezerve bilete pentru vacantele de vara. In ultima perioada au inceput sa vina pentru ziua de 1 Mai special pentru statiunile balneare, a declarat Ioan Toacă, reprezentant agenţie de turism.

Pentru sezonul de vară, majoritatea petroşănenilor au optat pentru litoralul românesc, iar în ceea ce priveşte sejururile externe destinaţia cea mai căutată este Grecia.

“Au revenit turistii ca si solicitare pentru litoralul romanesc mai mult fata de anii anteriori cand aveam solicitari mari pentru Bulgaria si Turcia. Preturile sunt accesibile, in luna iunie pleaca undeva de 350 de lei pentru cinci nopti de cazare pentru doua persoane pe litoralul romanesc. In general Grecia este cea mai apreciata si a depasit inca de anul trecut Bulgaria ca si cerere”, a mai spus sursa citată.

Preţurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, însă depinde de pretenţiile fiecăruia.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.