.Index Actualitate Administratie

Invitaţie la ziua verde

ziuaPentru al patrulea an consecutiv, la Petroşani va fi marcată şi anul acesta ziua verde. Vineri 24 aprilie, petroşănenii sunt îndemnaţi să iasă la curăţenie astfel încât din zonele oraşului să dispară mizeriile aruncate la voia întâmplării. Copiii vor fi anul acesta cei care îi vor îndemna pe adulţi să păstreze oraşul curat.

 

“Municipalitatea organizeaza anul acesta a IV a editie a Zilei Verzi care va avea loc in data de 24 aprilie. Ca o noutate pe care vrem sa o facem cu ocazia acestei zile facuta de catre Casa ProUrbis, este o activitate educationala care vor consta in niste afise apel ale elevilor si al cetatenilor, pe toti cei care ii intereseaza ordinea si curatenia in orasul nostru. Prin aceste afise apel copiii vor cere de la locuitorii municipiului Petrosani sa ajute municipalitatea in a mentine curatenia in locul in care traiesc. Aceste afise vor avea si un loc de desen in care copiii vor desena ce doresc ei si acestea vor fi lipite la scarile de bloc. Elevii din clasele V-VIII vor avea si ei afise dar catre cetatenii nostri si acestea vor fi lipiti la afisierele pe care municipalitatea le are”, a declarat Eduard Wersanski, preşedinte Casa ProUrbis.

 

Acţiunea de curăţenie se află la ediţia cu numărul patru. Administraţia locală de la Petroşani a demarat acest proiect în care parteneri sunt Casa ProUrbis şi Asociaţia PetroAqua.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.