.Index Actualitate Administratie

Demersuri pentru racordarea la reţeaua de gaz metan

lupeniMai multe blocuri din municipiul Lupeni ar urma să fie racordate la reţeaua de alimentare a gazelor naturale începând cu trimestrul trei al acestui an. Mai mulţi locuitori ai localităţii solicită racordarea locuinţelor la reţeaua de gaz metan, iar acest lucru poate fi posibil abia începând cu luna iulie.

 

“Am prezentat cererea locuitorilor blocului 105 , scarile A,B,C,Str. Vitos Gavrila, Nr. 2 si locuitorilor blocului 44 , Str. Vitos Gavrila , Nr.2 , care au solicitat racordarea celor doua blocuri la reteaua de gaze . Domnul viceprimar a avansat posibilitatea ca in trimestrul trei al acestui an sa se rezolve aceasta doleanta”,  spune Cristian Roşu, consilier local Lupeni.

 

În luna ianuarie la Lupeni, a avut loc recepţia şi punerea în funcţiune a conductei de gaz care aprovizionează acum apartamentele din partea de jos a municipiului Lupeni, iar acum constructorii lucrează la branşarea blocurilor D4, D3, D2 şi D1 de pe strada Tudor Vladimirescu. Se fac ultimele conexiuni la conducta care va duce gazul în blocuri.

 

La momentul de faţă pesteb 80% dintre locuitorii municipiului Lupeni sunt racordaţi la reţeaua de alimentare cu gaz metan.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.