.Index Actualitate Administratie

Deszăpezire printre maşini

IMAG0092Deszăpezirea îngreunată de conducătorii auto. Parcările insuficiente, dar şi conducătorii auto care îşi parchează vehiculele pe marginea drumului îngreunează acţiunea de deszăpezire. Spre exemplu, pe bulevardul de la Petroşani în fiecare an se iveşte aceeaşi problemă şi anume cea a deszăpezirii primei benzi.

„Nu am intampinat probleme deosebite in procesul de deszapezire al strazilor si al parcarilor din municipiul Petrosani dar sunt zone destul de aglomerate cum ar fi parcarile dar si chiar pe Bilevardul 1 Decembrie 1918 in zonele centrale unde sunt parcate foarte multe masini si acolo intampinam o greutate. Pe aceasta cale rog cetatenii municipiului Petrosani care detin autoturisme ca in momentul in care vad ca intra utilajele de deszapezire in zonele respective sa dea concurs si sa ne ajute si pe noi in acest sens, sa-si mute masinile din parcare sa se poata face deszapezirea ca sa se poata circula in regim normal”, a declarat Daniel Vişan, director executiv SPADPP Petroşani.

 

Conducătorii auto nu sunt sancţionaţi de municipalitate însă aceştia sunt rugaţi să îşi mute autoturismele pentru ca deszăpezirea să se realizeze în condiţii optime.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.