.Index Actualitate

Două investiţii la UPET

upetCabana Univeristăţii Petroşani va fi modernizată. Două lucrări de investiţii se vor derula în următoarea perioadă la obiectivele aparţinătoare instituţiei de învăţământ superior. Este vorba de casa universitară şi de cabana care este amplasată în munţi Parâng.

 

“În perioada următoare, Universitatea din Petroşani va face anumite investiţii şi ne referim la casa universitară şi la baza din Parâng situată la poalele telescaunului. Aceste două imobile vor fi reabilitate atât exterior cât şi interior şi sperăm ca cabana universităţii să fie mult mai bine cotată şi să fie căutată atât de cadrele didactice cât şi de studenţi sau alte persoane care doresc să închirieze o cabană”, a declarat Dacian Ciodaru, director administrativ UPET.

 

Reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior spun că odată reabilitate aceste obiective numărul turiştilor va creşte, lucru care va duce şi la sporirea banilor din buget.

 

“Sperăm ca acest obiectiv, şi anume cabana Parâng să se susţină din toate închirierile şi sperăm ca să fie de sine stătătoare ca de la bugetul universităţii să nu mai fie nevoie de alte investiţii”, a mai spus sursa citată.

 

Lucrările ar urma să fie finalizate în cel mult 3 luni.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.