.Index Actualitate Administratie

După nenumărate încercări, Primăria Petrila caută proprietar pentru popicărie

34-popicariaPopicăria de la Petrila urmează a fi concesionată în vederea modernizării. Autorităţile locale de la Petrila au anunţat că vor scoate la licitaţie popicăria din localitate, astfel încât investitorul să modernizeze zona pentru a o reda circuitului recreaţional.

 

“este vorba de ternul de sport şi de clădire care este într-o stare avansată de degradare. Cei interesaţi şi în special cel care va câştiga licitaţia va trebui să o modernizeze, să schimbe geamurile şi acoperişul astfel încât zona să devină una specifică recreaţiei”, a declarat Vasile Jurca, viceprimarul oraşului Petrila.

 

În zonă se doreşte realizarea unei terase şi a unui restaurant. Terenul aferent popicăriei ar urma să fie concesionat cu suma de 1 leu/mp şi sunt în jur de 800 de metri pătraţi. Parcul Pensionarilor din Petrila este situat într-o zonă retrasă a oraşului iar în ultimii ani a fost lăsat în paragină.Edilii petrileni au mai avut o astfel de încercare în urmă cu câţiva ani însă încercarea lro a eşuat.

 

Obiectul licitatiei publice il constituie concesionarea prin procedura de licitatie publica a cladirii fostei Popicarii cu suprafata construita de 409 mp si a terenului afferent acesteia in suprafata de 728 mp, situate in str. Trandafirilor, orasul Petrila

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.