Feeria sărbătorilor de iarnă

IMG_20141125_103812Sărbătorile de iarnă bat la uşă, iar administraţia locală de la Petroşani deja a început toate pregătirile pentru ca oraşul să fie în ton cu evenimentele. Şi anul acesta, la Petroşani va fi roganizat târgul de Crăciun. Dacă anul trecut acesta a avut loc în parcul de la piaţa centrală, în acest an, comercianţii îşi vor putea amplasa căsuţele pe centrul civic.

“Organizam Targul de Craciun. Amplasam cele cinci casute pe care noi le avem undeva in zona Centrului Civic. Suntem in discutie cu comerciantii care sa vina si sa-si prezinte produsele de craciun in zona respectiva
Incepand cu data de 6 decembrie si pana dupa Anul nou”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

În cazul în care numărul comercianţilor va fi mai mare decât cel al căsuţelor atunci se va suplimenta numărul locurilor.

“Nu vom putea suplimenta numarul de casute insa incercam sa suplimentam locurile daca comerciantii vin cu casutele lor sau cu logistica lor, vom fi de acord cu conditia sa se incadreze in spiritul Craciunului”, a mai spus edilul.

Sunt aşteptaţi comercianţi de produse tardiţionale din Valea Jiului şi nu numai.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.