.Index Actualitate Administratie

Tiberiu Iacob Ridzi intră în mină

tir minaDin nou în mină. Edilul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, va intra, astăzi, în subteranul minei Livezeni. Acesta vrea să vadă cum se desfăşoară activitatea în stratul 13, acolo unde ar trebui pusă în funcţiune un complex mecanizat.

“Asa cum am promis in iunie cand am fost la mina Livezeni in mod special sa vad pregatirea stratului 13. Am explicvat si atunci dece, din cel putin doua motive, unul pentru ca ma intereseaza foarte mult ce se intampla cu mina Livezeni pentru ca este cel mai mare angajator din municipiul Petrosani, iar pe de alta parte sunt legat afectiv de aceasta mina unde am lucrat sase ani de zile si asa cum am promis atunci ca in luna noiembrie ca voi reveni la mina Livezeni, maine voi face aceasta vizita”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi a mai intrat în cursul acestui an în subteranul minei Livezeni. Atunci, ortacii I s-au plâns de lipsa materialelor.liv

“Vreau sa ma intalnesc cu conducerea minei Livezeni si vrea sa vorbesc cu oamenii care lucreaza la front si sa vedem exact ce probleme au pentru ca si atunci s-au confruntat cu o lipsa de materiale insa am inteles ca au facut niste recuperari de utilaje si sa vedem exact care este stadiul acolo”, a mai subliniat sursa citată.

Tiberiu Iacob Ridzi a lucrat şase ani ca miner, la Livezeni, exploatarea minieră a Petroşaniului.
Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.