.Index Actualitate

Hotel Onix ar putea rămâne fără autorizaţie de funcţionare

Hotelul Onix ar putea rămâne fără autorizaţie de funcţionare. Lipsa apei potabile ar pueta duce la suspendarea activităţii Hotelului Onix din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.

“Faptul că nu există apă duce la suspendarea activităţii. În mod normal, ar fi autosuspendarea activităţii”, a declarat Cecilia Birău, purtător de cuvânt al DSP Hunedoara.

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara susţine că a avut mai multe discuţii cu cei de la ApaServ, însă toate ofertele au fost refuzate.

“În ciuda eforturilor noastre pentru a plăti o parte din restanţe, nicio propunere nu a fost acceptată. Am avut două propuneri, una privind plata unei sume mai consistente, adică undeva la 50.000 de lei din datoriile istorice, iar a doua propunere a fost rebranşarea Hotelului Onix pentru a plăti datoriile din încasările hotelului. Această propunere a fost una verbală, dar a fost refuzată. Neavând apă există foarte multe riscuri”, a declarat Michael Melczer, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara.

CEH are datorii de 270.000 de lei la apa potabilă.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.