.Index Actualitate

Încă două zile de studiu

Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a vor avea la dispoziție încă două zile de studiu. Zilele libere de săptămâna viitoare modifică data simulărilor. Guvernul a stabili ca ziua de luni, 23 ianuarie, să fie declarată zi liberă pentru angajații din sectorul public. Astfel se realizează o punte între weekend si ziua de marți, 24 ianuarie, atunci când se celebrează Mica Unire.

“Având în vedere Hotărârea Guvernului de azi, 18 ianuarie 2017, cu privire la declararea zilei de 23 ianuarie 2017 ca zi liberă, comisiile judeţene de organizare şi desfăşurare a examenelor naţionale din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara au decis modificarea calendarului simulării judeţene”, arată cei de la ISJ Hunedoara.

Simulările examenelor naționale vor fi susține după următorul calendar: Miercuri, 25 ianuarie 2017 va avea loc simularea la limba şi literatura română (clasa a VIII-a şi a XII-a); Examenele continuă  joi, 26 ianuarie 2017 cu proba la matematică (clasa a VIII-a şi a XII-a) / istoria (clasa a XII-a). Vineri 27 ianuarie 2017 are loc proba la alegere (clasa a XII-a), iar luni, 30 ianuarie 2017 elevii clasei a VIII-a și a XII-a vor susține simulșarea la limba şi literatura maternă .

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.