Marinescu continuă curățenia în PNL Vulcan

Început de an cu tensiuni în PNL Vulcan. După sedința care a avut loc ieri la sediul PNL Vulcan, unde lucrurile au fost destul de tensionate, s-a decis excluderea din biroul politic al PNL Vulcan al lui Marian Coltescu și Daniel Blaga. Mai mult decât atât alți zeci de membri aduși de aceștia doar pe hartie vor fi excluși din partid.

“Da, în urma rezultatului slab de la alegerile parlamentare, rezultat pe care eu mi l-am asumat, s-au luat mai multe decizii. Biroul a fost dizolvat și s-a hotărât ca până la alegerile ce vor avea loc cât de curând să fiu tot eu interimar și să formez un nou birou din care am hotărât ca anumite persoane să nu mai faca parte. Inițial erau mai multe persoane care trebuiau scoase din acest birou însă decizia mea am exprimat-o ieri în cadrul ședinței PNL Vulcan. De asemenea conform statutului PNL au fost exclusi mai multi membri care apăreau doar pe hartie dar pe care nimeni nu i-a văzut la față un an de zile, in condițiile în care am avut două adunări generale înainte de campania de la parlamentare. Ori noi trebuie să ne desprindem de metehnele PSD-iste cu care au venit unii în partid prin care se plătesc și se aduc anumiți oameni doar la alegerile interne iar în rest nu-i mai vede nimeni. Anumiti oameni nu inteleg ca aici este PNL nu PSD. De asemenea și eu personal am decis să fac un pas în spate și să formez o echipa puternică alături de un senior care este un liant in PNL Vulcan prin persoana domnului Dan Surulescu. Mai mult nu va pot spune deocamdată dar așa cum am promis atunci când am venit la conducerea PNL Vulcan, în primul rând vom face curațenie în propria ogradă chiar dacă asta înseamna mai puțini membri din câți eram inițial însa vor fi oameni de calitate care dupa sine, în timp, vor aduce și cantitatea. Va mulțumesc pentru întelegere”, a declarat Dan Marinescu președinte interimar PNL Vulcan.

Contactat telefonic Marian Coltescu a declarat că nu a fost vorba de o excludere din biroul politic al PNL Vulcan.

“În legătură cu domnul Daniel Blaga pot spune că în ședința de ieri i s-au adus mai multe reproșuri în legătură cu secția de vot la care a fost arondat la alegerile parlamentare din decembrie unde nu și-ar fi îndeplinit sarcinile iar de aceea în viziunea lui Marinescu ar trebui exclus din biroul politic. În ceea ce mă priveste pe mine, tot Marinescu a spus că eu nu voi mai face parte din noul birou. Eu nu am nimic de declarat și nu am fost exclus din biroul politic al PNL Vulcan”, a precizat Marian Coltescu.

Înainte de alegerile parlamentare a fost exclus și Nicolae Petroi considerat de majoritatea din PNL că nu ajutat partidul cu nimic.

La ședința de ieri de la sediul PNL Vulcan Dan Marinescu a luat niște decizii pe care și le-a asumat în momentul în care a preluat organizația locală vulcăneană, aceea de face “curățenie în partid”.

 

2 Comments

  1. Bravo bă băiatule bai. Dacă ieșeai tu primar sunt convins ca altfel arata Vulcanul în câțiva ani. Dar asa au decis aia 10000 la care le plătim noi gunoiul și utilitățile. De astăzi sunt PNList convins.

  2. Ce bravo ca erau și rosmenteniuc cu Orban ventezimo ala ca sa fie dați afara și marinescu o zis sa ii mai lase ca se pot recupera știu asta sigur de la cineva care o fost la discuția lor de la bel epoc și stătea lângă ei la masa iar marinescu le spunea sa îl lase pe el sa decidă și sa mai dea o sansa lu aia doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.