Începe bătălia pentru șefie

Complexul Energetic Hunedoara este în atenția politicienilor. Partidul Social Democrat încearcă să își impună o nouă conducere în fruntea societății. După câștigarea alegerilor parlamentare, PSD duce un adevărat război, atât în subteranul partidului, cât și la suprafața acestuia. Se dispută funcția de director general, dar și cea de director adjunct. Potrivit unor surse din interiorul partidului, funcția de director general este disputată de Daniel Andronache, dar și de Nicolae Drăgoi. Ambii s-au mai aflat la conducerea societății energetice hunedorene.

Drăgoi, pensionat în urmă cu doi ani

Nicolae Drăgoi s-a pensionat în urmă cu doi ani. De numele acestuia se leagă o serie de angajări la Complexul Energetic Hunedoara. un raport din anul 2015, relevă faptul că Drăgoi și-a pus semnătura pentru a angaja mai multe persoane la CEH. Unele dintre acestea nici măcar nu s-au prezentat la concurs, iar altele care au participa, dar au fost declarate respinse au fost angajate prin semnătura șiu bunăvoința lui Nicolae Drăgoi.

Andronache, director în 2013

Daniel Andronache a mai ocupat poziția de director al Complexului Energetic Hunedoara în anul 2013. Pe vremea lui Daniel Andronache s-a încercat retehnologizarea unităților miniere. Contractul nu s-a materializat, iar minerii simt pe zi ce trece lipsa acută a materialelor.

De precizat este faptul că actualul director general al CEH, Mihael Melczer are un mandat pe o perioadă de 6 luni, începând din data de 2 noiembrie 2016.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.