.Index Actualitate Administratie

Informarea cetăţenilor pe Facebook

facebookReprezentanţii administraţiilor locale din Valea Jiului interacţionează cu cetăţenii şi prin intermediul paginilor de socializare. Ultimul exemplu în acest sens este cel al edililor de la Petrila care folosesc pagina de socializare pentru a-i informa pe locuitorii zonei asupra faptului că în curând vor demara lucrările de modernizare a drumului care face legătura dintre Valea Jiului şi judeţul Vâlcea, prin Voineasa. Totodată, edilii îi îndeamnă pe iubitorii naturii să viziteze aceste locuri unde peisajele taie răsuflarea oricui prin frumuseţe.

 

“În curand drumul Petrila- Jieț – Cabana Groapa Seacă -Obarsia Lotrului va fi reabilitat. Aveți ce admira…”, spun reprezentanţii Primăriei Petrila pe pagina lor de socializare.

 

Firma constructoare are la dispoziţie doi ani pentru a finaliza lucrările la drumul care a fost afectat anul trecut de inundaţii. Lucrările se vor derula pe ruta Jieţ – limită cu judeţul Vâlcea.  Drumul face legătura cu județul Vâlcea, ori cu Transalpina, iar din cauza stadiului avansat de degradare, este practicabil doar vara și iarna, cei care se încumetă pot merge doar cu mașini 4×4. reabilitarea drumului cuprinde și porțiunea spre Petroșani, care stă acum să se prăbușească, dar și tronsonul ce duce spre stațiunea de schi Transalpina, prin Cheile Jiețului.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.