.Index

Integrarea în absolut, viitoare ocupație

 

absCine sunt, ce sunt și de ce sunt aici. Sunt trei întrebări la care ar trebui să răspundă cursanții unor posibile viitoare ocupațșii din România. Noi ocupații ar putea fi recunoscute pe piața muncii din România. Un deputat hunedorean a demarat demersurile pentru recunoasterea, ca meserii înscrise în Clasificarea Ocupatiilor din România, a meseriilor de terapeut spiritual, bioenergoterapeut si terapeut holistic. Meserii care se practicã si pentru care se organizeazã chiar si cursuri, dar care nu sunt recunoscute de Clasificarea Ocupațiilor din România.

 

O societate a depous la Ministerul Muncii o cerere însoțită de o documentație pentru introducerea a trei noi ocupații în COR și anume terapeut holistic, bioenergoterapeut și terapeut spiritual.  Societatea organiyeayă și cursuri de calificare în domeniu, iar cursul se adreseaza tuturor oamenilor care doresc sa evolueze spiritual, sa fie sanatosi,sa se bucure de viata.

 

“Cursul acesta ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi însine, sa învatam sa gândim sanatos
si sa ne cunoastem menirea noastra în aceasta viata si în Univers.Prin practicarea, promovarea si integrarea Terapiilor Holistice în viata dumneavoastra, veti beneficia de sanatate la toate nivelele si anume la nivel fizic, sufletesc si spiritual”,  se arată pe site-ul societății.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.