.Index Actualitate

Ionel Danca despre CEH: “Vinovații trebuie căutați în trecut, nu în prezent”

Blocajul financiar de la Complexul Energetic Hunedoara generat de ieșirea din insolvență cauzează probleme și celor de la Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului, care abia astăzi au primit chenzina I aferentă lunii noiembrie. Consilierul premierului Dacian Cioloș susține că vinovații pentru starea în care se află CEH trebuie căutați în trecut.

“Intelegem supararea oamenilor care s-au trezit fara bani in conturi, mai ales in aceasta perioada de Sarbatori (dar si de alegeri), insa vinovatii trebuie cautati in trecut, nu in prezent cand se face tot ce se poate pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara”, spune Ionel Dancă, consilierul premierului Dacian Cioloș.

Salvarea CEH ar fi intrarea în insolvență, pentru a treia oară în acest an. O astfel de cerere se judecă mâine, la Tribunalul Hunedoara.

“Maine (7 decembrie) se judeca cerea de reintrare in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara astfel incat sa fie aparat de propririle care i-au fost puse pe conturi si sa poata face plata salariilor la timp pe perioada procesului de restructurare”,  mai spune Ionel Dancă.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.