Lucrări intense pentru confortul elevilor

Elevii vor începe şcoala peste două săptămâni, iar la Petroşani autorităţile locale lucrează la foc continuu pentru a le asigura copiilor cele mai bune condiţii pentru studiu. Au loc lucrări de montare a cetralelor pe gaz la toate şcolile şi liceele, dar şi alte lucrări. Edilii de la Petroşani estimează că în cel mult o lună de zile, aceste lucrări de montare a centralelor vor fi terminate.

“În această perioadă lucrăm intens la toate şcolile şi liceele din municipiul Petroşani pentru introducerea gazului metan. Se lucrează la clădirile unde vor fi centralele pe gaz, în maxim o lună de zile reuşim să introducem gazul metan în şcoli astfel încât în această iarnă să nu mai avem problemele de anul trecut care le-am avut vizavi de furnizarea agentului termic, iar pe de altă parte se fac ultimele retuşuri legat de igienizare şi de tot ceea ce trebuie astfel încât copiii să înceapă noul an şcolar în cele mai bune condiţii. În toate unităţile de învăţământ avem făcute investiţii majore. Cea mai importantă şi pe care o facem acum este introducerea gazului metan”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Totodată, Tiberiu Iacob Ridzi va avea, luni, o întâlnire cu toţi directorii de şcoli pentru a pune la punct ultimele detalii, astfel încât noul an şcolar să înceapă, la Petroşani, fără probleme.

“Ţinem legătura cu directorii de şcoli, luni voi avea o şedinţă cu aceştia pentru a vedea dacă mai e nevoie de ceva sau de pus la punct ultimele amănunte. Totodată vreau să discut cu dumnealor momentul de deschidere al anului şcolar pe care vreau să îl facem tot în parc”,  a mai subliniat sursa citată.

În ultimii ani, unul din obiectivele majore ale municipalităţii petroşănene a fost asigurarea confortului elevilor. În acest sens, la unităţile de învăţământ de pe raza localităţii s-au investit sume importante de bani.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.