Lucrările continuă în Parâng

IMG_20141130_150540Lucrările de dezvoltare a domeniului schiabil din Parâng continuă. Chiar dacă Guvernul nu a mai alocat bani pentru proiectele de dezvoltare a doemniilor schiabile, la Petroşani acestea continuă prin efortul municipalităţii. Consilierii locali de la Petroşani au alocat suma de 44 de mii de lei pentru serviciile de asistenţă tehnică pentru dezvoltarea domeniului schiabil Parâng.

 

“Este referitor la o rectificare de buget pentru o suma de bani la asistenta tehnica pentru domeniul schiabil. Se aloca 430 de milioane de lei vechi pentru plata asistentei tehnice”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului PetroŞani.

În momentul de faţă în staţiunea montană din Parâng lucrările merg mai departe. Constrcutorul realizează spaţiile tehnice.

 

“In momentul de fata lucram, constructorul continua lucrarile de amenajare a centrului tehnic. Este vorba despre spatiile tehnice si garajul pentru ratrac, utilitati, spatiile pentru cei care deservesc utilajele si utilitatiile aferente acestei cladiri”,  a mai precizat sursa citată.

Pe lângă faptul că eecutivul nu a mai alocat bani pentru continuarea lucrărilor, municipalitatea are piedici şi din partea Romsilva.Primăria Petroşani vrea să scoată din fondul forestier suprafaţa de 46 de hectare de teren în aşa fel încât încât să poată continua proiectul de dezvoltare a domeniului schiabil din Parâng. Soluţiile favorabile obţinute până acum de autorităţile locale au fost casate.

 

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.