Lucrările de asfaltare de la Lupeni, monitorizate de Cristian Resmeriţă

Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni, vrea să se asigure că lucrările de modernizare a Bulevardului Păcii din localitate se desfăşoară conform standardelor. Acesta a inspectat şantierul, pentru a nu se trezi cu surprize neplăcute. Lucrarile de asfaltare la Bulevardul Pacii continua conform graficului. S-a verificat calitatea lucrărilor, respectiv grosimea si temperatura asfaltului, pentru a verifica daca este conform si se respecta normativele.

“Am vrut să văd dacă se respectă toate standardele de calitate în ceea ce priveşte lucrările de pe acest bulevard. Nu vrem ca după ce facem recepţia, la câteva luni să avem probleme. Mi se pare absolut normal să fie respectate toate cantităţile şi calităţile”, a declarat Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Municipiul Lupeni își schimbă, pe zi ce trece, înfățișarea. Lucrările edilitare care au loc aici contribuie semnificativ la îmbunătățirea aspectului localității. Primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeriță susține că lucrările vor fi de anvergură. Vor fi schimbate bordurile, se va repara canalizarea și nu numai.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.