.Index Actualitate

Mandatul de manager al Nicoletei Bolcă încetează

Consilierii județeni vor lua act de demisia managerului Teatrului Dramatic ID Sîrbu din Petroșani. Ultimul punct al ședinței de Consiliu Județean este proiectul “de hotărâre privind încetarea înainte de termen a Contractului de management nr.8386/10.06.2016 al doamnei Bolcă Nicoleta Lucreția, managerul Teatrului ”Ion D. Sîrbu” Petroșani”. Nicoleta Bolcă și-a anunțat demisia din funcția de manager în urmă cu câteva săptămâni pe o rețea de socializare.

„Sunt motive personale, ce tin de mine si familia mea, cele care m-au determinat sa plec de la conducerea acestui teatru pe care il iubesc. Las actorii intr-o institutie pe care am cautat sa o ridic cât mai sus. Recent, domnul vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, domnul Daniel Andronache a fost la noi, ne-a vizitat si a fost foarte incântat de ceea ce a gasit la noi. Ne-a asigurat de tot sprijinul acestei institutii, mai ales ca a apreciat munca celor de aici. Nu imi ramâne decât sa plec si sa las acest teatru pe un loc meritat. Le multumesc din inima tuturor celor care ne-au sustinut si care au crezut in mine. Am doar nevoie de familia mea”, a spus, în urmă cu câteva săptămâni, Nicoleta Bolca, managerul general al Teatrului Dramatic I.D Sirbu din Petrosani.

Urmează ca reprezentanții instituției județene să decidă pe cine vor numi la conducerea Teatrului Dramatic ID Sîrbu din localitate.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.