.Index Actualitate Administratie

Mesaje de dragoste făcute public

IMAG0154“Te iubesc mult” sau “esti totul pentru mine micuţo” sunt doar două dintre mesajele care pot fi citite de călătorii care aşteaptă în staţiile de autobuz. Unii dintre călători au ales să îşi exprime sentimentele public, astfel încât cu toţii să vadă cât de aprinsă este flacăra iubirii. Autorităţile locale de la Petroşani au investit în aceste refugii, iar inscripţionarea lor este interzisă, dar există şi cetăţeni care ignoră legile.

 

“Colegii mei din cadrul Primăriei municipiului Petroşani încearcă, în măsura posibilităţilor, să ţină aceste staţii cât mai curate însă există acest obicei ca persoanele care au ceva de vânzare sau care au această pasiune de a picta diverse obiecte să se răzbune pe aceste staţii. Colegii mei încearcă să cureţe aceste staţii, însă până în acest moment nu au fost aplicate amenzi”, a declarat Nicu Taşcă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Petroşani.

 

Mai sunt şi alt fel de mesaje. Sunt instructorii auto care aleg să îşi posteze anunţurile tocmai în staţiile de autobuz, asigurându-se astfel că navetiştii le pot deveni potenţiali clienţi în vedere obţinerii permisului de conducere. Nici în privinţa celor ce au afişe pe care sunt trecute numerele de telefon nu se poate face nimic.

 

“S-a încercat luarea legăturii cu cei care postează anunţuri sau fac astfel de chestiuni pe staţiile de autobuz, însă aceştia au înţeles în mică măsură să nu mai repete gestul pe care l-au făcut deja”, a mai precizat sursa citată.

 

Autorităţile locale sunt legate de mâini şi de picioare în acest caz pentru că este aproape imposibil de identificat persoana care scris pe pereţii refugiului.

 

Monika BACIU

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.